Reddo Partnersin Facebook-arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjänä toimii rovaniemeläinen konsulttitoimisto Reddo Partners Oy (y-tunnus: 2173325-4). Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset Facebook-palveluun rekisteröityneet.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla Reddo Partnersin Facebook-päivitystä. Osallistumisaika on 4.12.2018-23.12.2018. Arvonta suoritetaan 27.12.2018. Voittaja julkistetaan Facebookissa ilmoittamalla voittajan etunimi ja sukunimen viimeinen kirjain. Voittajalle ilmoitetaan voitosta myös henkilökohtaisesti. Voittaja arvotaan julkaisua kommentoineiden kesken. Järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja, mikäli henkilöön ei saada yhteyttä. Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella. Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä. Palkinnon vastaanottaja vastaa voiton hyväksymisestä aiheutuneista kuluista. Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla. Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntöjen muutoksiin.

Arvonnan palkintona on 2 (kaksi) tuntia konsultointia. Palkinnon arvo on 300,00 € (sis. alv 24 %) ja palkinto on voimassa 28.2.2018 saakka. Palkinnon voi lunastaa arvonnan voittaja tai hänen erikseen nimeämänsä henkilö/yritys. Konsultoinnin aihe ja ajankohta varataan puhelimitse numerosta: 040 717 7815 (Jani Siivola) tai sähköpostilla osoitteesta [email protected]. Konsultointi tapahtuu Reddo Partnersin toimitiloissa Rovaniemellä (Rovakatu 17, 3. kerros, 96100 Rovaniemi) tai etäyhteydellä (Skype).

Arvontaan osallistuvat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta, eikä Facebook suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla.

Klikkaa tästä Reddon Facebookiin.