Digitaaliset työkalut

Verkkosivujen ja verkkokaupan päivitystyökalu, sähköpostimarkkinoinnin työkalu, asiakashallinta, Googlen Analytics- ja Adwords- työkalut. Sinulla voi jo olla näitä työkaluja yrityksesi käytössä mutta et ole vielä ehtinyt opetella niiden käyttöä? Tai harkitset niiden käyttöönottoa, mutta epäilet, että se on hankalaa. Me autamme sinua pääsemään vauhtiin.

Muutamia yleisimpiä digitaalisia työkaluja, joiden käytössä koulutamme!

  • WordPress on tällä hetkellä maailman käytetyin verkkosivujen ja verkkokauppojen julkaisujärjestelmä. Kysy myös muiden julkaisujärjestelmien koulutuksia.
  • Mailchimp on pienelle yritykselle helppo sähköpostien ohjausjärjestelmä, jolla teet helposti uutiskirjeitä asiakkaillesi.
  • Google Analytics on työkalu, jonka avulla seuraat verkkosivusi tai -kauppasi kävijöitä ja voit tehdä parempaa ja tehokkaampaa markkinointia. Adwords on tehokas markkinointityökalu, jolla voit tehdä mm. Googlen haussa näkyvää mainontaa.
  • G Suite Business on Googlen vastine officelle. Siitä löytyvät kaikki toimistotyöskentelyyn tarvittavat perusohjelmat kuten tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, diashow ja kyselylomake.
  • Kaikki koulutukset räätälöidään sinun yrityksesi tarpeiden mukaan, joten koulutus voi yhdistelmä useasta aiheesta. Jos sinulla ei ole käytössäsi mitään yllämainittuja, kysy meiltä lisää, voimme varmaan siltikin auttaa.