ELY-konsultointi

Hyödynnä ELY-konsultointi tuoretta tai jo kauemmin jatkunutta yritystoimintaa kehittäessä.

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. ELY-konsultointia hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.
  • Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. ELY-keskuksen yritysasiantuntijat auttavat yrittäjää löytämään liiketoiminnan tärkeimmät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen puitetoimittajana. Meidät voit valita asiantuntijaksi analyysipalvelun lisäksi erityisesti kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä digitalisaation edistämiseen liittyvissä kehittämistarpeissa.
Tutustu Yrityksen kehittämispalveluihin

ELY-KONSULTIT APUNASI:

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Jani Siivola
Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija, partner

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 820 3535

Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

Lieven De Rycke
Myyntijohtaja, Partner