Ihmiset

Reddo Partners Oy on pieni suuri toimisto, jolla on kattava yhteistyöverkosto eri alojen asiantuntijoita eri puolilta Suomea. Löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin markkinointiongelmiisi. Täältä voit lukea lisää siitä, keitä me olemme.

Olemme aina kiinnostuneita lisäämään asiantuntemusta verkostoomme. Onko sinulla omassa yrityksessäsi asiantuntijaosaamista ja etsit yhteistyökumppaneita? Ota yhteyttä meihin, etsitään yhteinen sävel.

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, ratkaisuasiantuntija
Sähköposti: jani.siivola (a) reddo.fi
Puh: 040 717 7815

Sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija - kouluttaja ja konsultti - bisnessparraaja - Reddo Partners Oy Työ- ja elinkeinoministeriön puitesopimuskonsultti, valtakunnalliset yritysten kehittämispalvelut. Osaamisalueet: markkinointi, myynti, sosiaalinen media ja tuotteistaminen

Tom "Mr LinkedIn" Laine

Sosiaalisen median asiantuntija

Suomen kokenein ja kysytyin sosiaalisen median rekrytoinnin ja employer brandingin kouluttaja, sekä LinkedIn- ja Pinterest -asiantuntija. Tom on mm. tehnyt some-markkinointia Pohjoismaisella tasolla Oracelle Tanskasta käsin ja toiminut sosiaalisen median rekrytoijana 3 lontoolaiselle rekrytointiyritykselle, sekä perustanut Suomen ensimmäisen some-rekrytointiyrityksen.

  Teija Mikkola

  Digiasiantuntija
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 050 529 6484

  Yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Surffaa tiedon valtateillä ja sosiaalisen median kanavissa luontevasti ja nopeasti. Vastaa Reddon digitalisaation jatkuvasta kehittymisestä.

  Vesa Ilola

  tuotekehitysspesialisti, myynnin kehittäminen

  Ilmiömarkkinoinnin johtava kouluttaja ja ajattelija Suomessa! Vesa Ilola on toiminut yritysten kehittämishankkeissa ja konsultoinneissa yli 15 vuotta. Hänen erikoisalaansa ovat kaupankäynnin edistäminen, toimintakulttuurin muutoshankkeet, verkostoituminen sekä uusien yhteisöllisten medioiden hyödyntäminen. Hän on sparrannut erikokoisia yrityksiä, yritysryhmiä ja työpajoja yli 12 vuotta. Vesa on toiminut yrityskouluttajana markkinoinnissa, viestinnässä ja tuotteistamisessa 10 vuotta.

   "Sain neuvoja verkkosivujen uudistukseen. "

   Hilkka Neuvonen, Toimitusjohtaja

   "Reddon kanssa on helppo toimia. Kaikki hoituu tehokkaasti ja nopeasti. Ja laadulla."

   Pia Jokela, Viestintä- ja mediasuhteet

   Asiakkaitamme