Innovaatiosetelillä potkua yrityksen kehittämiseen

Innovaatioseteli on pk-yrityksille tarkoitettu 5000 euron tuki liiketoiminnan kehittämiseen ja kasvattamiseen ja sitä voi käyttää innovaatiotoimintaan liittyvien asiantuntijapalvelujen hankintaan, kuten liiketoimintakonseptien kehittämiseen, IPR-selvityksiin tai vaikkapa demoamiseen.

Reddo Partners Oy on yksi Business Finlandin palveluntuottajista ja keskitymme erityisesti uusien liiketoimintakonseptien kehittämiseen, esimerkiksi uusien ohjelmapalvelukonseptien- tai matkailupalveluiden kehittämiseen. Avustamme yrittäjää paketoimaan innovaationsa ja ajatuksensa selkeään muotoon. Me yhdistämme liiketoiminnan uuteen innovaatioon sulavasti, monipuolisen kokemuksen avulla. Asiantuntijoidemme avulla voit pohtia muun muassa asiakkaan polkua, palveluprosessia, hinnoittelua, ansaintalogiikka ja digitalisointia. Nämä me osaamme, näissä me olemme hyviä.

Usein yrittäjä ei tiedä, onko hänen yrityksensä mahdollista saada innovaatioseteliä tai että onko hänen ideansa uniikki ja innovatiivinen. Monissa tapauksissa helpointa on käydä kysymässä, ettei tarvitse arvailla. Olettamus on kaikkien mokien äiti. Me osaamme arvioida, että onko ideasi innovaatiosetelikelpoinen.

Itse hakeminen on vaivatonta, sillä hakemus tehdään sähköisesti käyttäen pankkitunnuksia ja hakemuksen muoto on suhteellisen vapaa. Myös innovaatiosetelin raportointimalli on kevyt, eikä rasita yrittää tarpeettomasti. Yrittäjän tulee laatia lyhyt raportin, samoin tekee palveluntuottaja. Helppoa kuin heinän teko sanoisin. Avustamme hakemuksen tekemisessä ja raportoinnissa, sinun ei tarvitse kuin kahvitella kanssamme ja kertoa ajatuksesi ääneen. Me ohjaamme huomioimaan oikeat asiat oikeaan aikaan.

Yrityksesi voi saada tuen, jos sillä on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on kansainvälistä potentiaalia.

Innovaatioseteli pähkinänkuoressa:

  • myöntää Business Finland (entinen Tekes)
  • arvoltaan 5000 eur + alv 24 %
  • Sen avulla yritys voi selvittää uuden tuotteen, palveluidean tai keksinnön jatkokehityskelpoisuutta
  • Tuki on 100-prosenttinen, eikä vaadi omaa rahaa

Mihin sitä ei voi käyttää?

  • Ei voi käyttää jo vakiintuneen palvelun tai tuotteen kehittämiseen, markkinointiin, viestintään tai verkkosivujen tekoon.
  • Ei voi ostaa koulutusta eikä tukea toiminnanohjaus- tai taloushallintojärjestelmien hankintaan.
  • Toiminimen kehittämiseen

Sinä + innovaatioseteli + Reddo?

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin autamme sinua oikeiden, tarpeitasi vastaavien palveluiden valinnassa ja innovaatioseteliin liittyvissä kysymyksissä.
  • Oikeiden palveluiden löydyttyä autamme sinua innovaatiosetelin hakemisessa.
  • Business Finlandin myönteisen päätöksen jälkeen asiantuntijamme alkavat töihin. Autamme sinua tarvittaessa loppuraportin laatimisessa

Tutustu innovaatioseteliin ja sen hakemiseen osoitteessa: www.businessfinland.fi

Haluatko kuulla lisää Reddon palveluista?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä