Tervetuloa sparrauskahveille - varaa puolen tunnin aikasi nyt!

Yrittäjä, tarvitsetko apua markkinointiin tai digitalisaatioon? Reddon kevään sparrauskahviajat ovat nyt varattavissa.

Kahvittelun lomassa saat käsityksen siitä, miten yrityksesi markkinointia kannattaa lähteä kehittämään. Reddon asiantuntijuus on käytössäsi helposti ja vaivattomasti.

Meillä Reddolla on kattava kokemus yritysten kehittämisestä ja innovaatioista. Varaa maksuton sparrausaikasi nyt!

Toimistomme sijaitsee Rovaniemen keskustassa osoitteessa Rovakatu 17 (3. kerros).

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, ratkaisuasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on myös kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Teija Mikkola

Digiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 529 6484

Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Mikkola surffaa tiedon valtateillä ja sosiaalisen median kanavissa luontevasti ja nopeasti. Mikkola on myös erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntija, joka hallitsee sekä teknisen toteutuksen että sisällöntuotannon hakukoneoptimointia unohtamatta.

Riia Valvimo

Junior konsultti ja kouluttaja
Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 3366 980

Riia Valvimo on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, jonka hymy ei hyydy isompienkaa myynnin ja markkinoinnin haasteiden edessä. Innostaminen, jatkuva oppiminen ja osaamisen jakaminen toimivat hänen suuntaviivoinaan. Valvimon taidot loistavat erityisesti markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa, sisällön tuotannossa ja sosiaalisessa myyntityössä. Asiakkaan auttaminen on hänelle sydämen asia.