Kiitos yhteydenotostasi!

Kiitos viestistäsi, olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian!

Jos jotain jäi vielä kysymättä, olethan yhteydessä asiantuntijoihimme:

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä.

Jani Siivola
Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija, ely-konsultti, partner

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 820 3535

Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

Lieven De Rycke
Myyntijohtaja, Partner

Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 529 6484

Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Teija on myös  WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntija, joka hallitsee sekä teknisen toteutuksen että sisällöntuotannon hakukoneoptimointia unohtamatta.

Teija Mikkola
Digiasiantuntija

Sähköposti: [email protected]
Puh: 044 237 3227

Marianne näkee vahvuutensa erityisesti sisällöntuotannossa ja myynnin kehittämisessä, mutta haluaa kehittyä monipuoliseksi markkinoinnin ammattilaiseksi muuttuvan maailman ja liike-elämän haasteisiin.  Marianne on sosiaalisen median ja hakukonemarkkinoinnin asiantuntija.

Marianne Kupari
Junior-konsultti