Innovaatioseteli

Innovaatiosetelin myöntää Business Finland (entinen Tekes) ja se on on arvoltaan 5000 eur + alv 24 %. Setelin avulla yritys voi selvittää uuden tuotteen, palveluidean tai keksinnön jatkokehityskelpoisuutta. Tuki on 100-prosenttinen, eikä vaadi omaa rahaa

Innovaatiosetelin keskeisenä ajatuksena on uuden, kansainvälistä kasvupotentiaalia omaavan liiketoiminnan synnyttäminen. Reddo Partners on yksi Business Finlandin palveluntuottajista.

Me autamme sinua selvittämään voiko yrityksesi saada innovaatiosetelin. Autamme myös hakemisessa ja raportoinnissa.

Jätä meille yhteydenottopyyntö tai varaa aika innovaatio-kahveille, niin autamme sinua oikeiden, tarpeitasi vastaavien palveluiden valinnassa.

 

Sisällöntuotanto

Jos sinusta tuntuu siltä, että et saa sanojasi ja ajatuksiasi paperille tai vaikkapa Facebook-sivuille, niin me autamme sinua. Osaamme ”nyhtää” sinusta oikeat asiat esille ja tarjoilla sen asiakkaasi tarvitsemalla tavalla ja tyylillä. Saat keskittyä itse ydinliiketoimintaasi, me hoidamme kaiken muun.

Mietimme ennen työhönsä ryhtymistä sisällön todellista merkitystä kohderyhmälle, kohderyhmän omia toiveita sekä kohderyhmän aitoja tarpeita. Arvioimme myös miten kukin sisältö vaikuttaa oman organisaation yritysmielikuvaan ja miten sisältö suhteutuu organisaation viestintä- tai markkinointistrategiaa.

Sosiaalisen median ja bisneksen keskiössä on kohderyhmää kiinnostavan sisällön jakaminen, muiden tuottaman sisällön jakaminen, keskustelu ja sosiaalinen yhteys ja sosiaalinen kanssakäyminen. Mainostaakin voi, taiten.

Luovuus ja rohkeus ratkaisee ja sisällöntuottajien rooli on todella tärkeä.  Sisällöntuottajien tulee ymmärtää organisaation kohderyhmän tarpeita ja toiveita – ja tuottaa näille ainutlaatuista ja mielenkiintoista sisältöä.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Teija Mikkola
[email protected]
Puh. 050 529 6484

 

Digitaaliset työkalut

Ota omat sähköiset työkalut haltuun!

Verkkosivujen ja verkkokaupan päivitystyökalu, sähköpostimarkkinoinnin työkalu, asiakashallinta, Googlen Analytics- ja Adwords- työkalut. Sinulla voi jo olla näitä työkaluja yrityksesi käytössä mutta et ole vielä ehtinyt opetella niiden käyttöä? Tai harkitset niiden käyttöönottoa, mutta epäilet, että se on hankalaa. Me autamme sinua pääsemään vauhtiin.

MUUTAMIA YLEISIMPIÄ DIGITAALISIA TYÖKALUJA, JOIDEN KÄYTÖSSÄ KOULUTAMME

WordPress 
WordPress on tällä hetkellä maailman käytetyin verkkosivujen ja verkkokauppojen julkaisujärjestelmä.

Kysy myös muiden julkaisujärjestelmien koulutuksia.

MailChimp
Mailchimp on pienelle yritykselle helppo sähköpostien ohjausjärjestelmä, jolla teet helposti uutiskirjeitä asiakkaillesi.

Google Analytics ja Adwords

Google Analytics on työkalu, jonka avulla seuraat verkkosivusi tai -kauppasi kävijöitä ja voit tehdä parempaa ja tehokkaampaa markkinointia. Adwords on tehokas markkinointityökalu, jolla voit tehdä mm. Googlen haussa näkyvää mainontaa.

G Suite Business työkalut

G Suite Business on Googlen vastine officelle. Siitä löytyvät kaikki toimistotyöskentelyyn tarvittavat perusohjelmat kuten tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, diashow ja kyselylomake.

Kaikki koulutukset räätälöidään sinun yrityksesi tarpeiden mukaan, joten koulutus voi yhdistelmä useasta aiheesta. Jos sinulla ei ole käytössäsi mitään yllämainittuja, kysy meiltä lisää, voimme varmaan siltikin auttaa.

KYSY LISÄÄ
Teija Mikkola
[email protected]
Puh. 050 529 6484

Sosiaalinen media

Me koulutamme sinusta some -osaajan!

Sosiaalinen media on muuttanut yritysten markkinointia ja myyntiä. Sosiaalisen median kanavissa yrityksen on helppo myydä ja markkinoida, ja hallinnoida omaa näkyvyyttään. Sosiaalisessa mediassa, on paljon erilaisia kanavia, joihin yritys voi lähteä mukaan. Tärkeintä onkin tietää, mihin kanavaan lähtee.

Me koulutamme yrityksiä useiden erilaisten sosiaalisen median kanavien käyttöön kuten Facebook, Instgram, Twitter, LinkedIn jne.

Koulutuksemme ovat sekä aloittaville että sosiaalista mediaa jo kauemman aikaa käyttäneille. Koulutukset voidaan suunnitella aina osallistujien tason mukaisesti.

Takaamme, että kanssamme opit sosiaalisen  median käytön ja voit ottaa opitun käyttöön heti koulutuksen jälkeen!

MUUTAMIA YLEISIMPIÄ KOULUTUSAIHEITA

 • Facebookin perusteet
 • Facebookin tehokäyttö (sis. markkinoinnin ja analyysin)
 • Instagramin perusteet
 • Instagramin tehokäyttö (sis. markkinoinnin ja analyysin)
 • LinkedIn perusteet
 • LinkedIn tehokäyttö (sis. markkinoinnin ja analyysin)
 • Twitter perusteet
 • Twitter tehokäyttö (sis. markkinoinnin ja analyysin)

 

Yrityksen kasvu

Etsitkö yrityksellesi kasvunmahdollisuuksia? Autamme sinua löytämään yrityksesi kasvun avaimet ja suunnittelemaan kasvustrategian, jonka avulla viet yritystäsi eteenpäin.  

 

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Tuote- ja palvelukehittäminen

Tuote- ja palvelukehitys pitää yrityksen palvelut ajantasalla ja tarjoaa kilpailuetua markkinoilla. Useasti kuitenkin juuri tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ei tunnu löytyvän aikaa tai aloittaminen tuntuu hankalalta.

Me autamme yritystäsi uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa sekä olemassa olevien kehittämisessä. Meillä on kokemusta mm. uusien matkailutuotteiden innovoinnista.

Laajan asiantuntijaverkostomme avulla voimme ohjata sinut tuotteen tai palvelun kehittämisessä alusta loppuun eli ideasta valmiiksi myytäväksi tuotteeksi tai palveluksi.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Markkinoinnin ja myynnin koulutukset

 

Käytännönläheinen markkinoinnin ja myynnin koulutukset tarjoaa osallistujilleen paljon konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla opitun voi ottaa heti käyttöön omassa toiminnassaan. Koulutukset sopivat sekä yksittäisen yrityksen henkilöstön että esim. yritysryhmien kouluttamiseen. Olemme kouluttaneet myös useita julkisen sektorin toimijoita.

Koulutus suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja heidän tarpeistaan lähtien. Näin saatte koulutuksesta eniten irti.

Koulutuksiimme on mahdollista lisätä myös esimerkiksi sähköisesti tapahtuvaa konsultaatiota koulutuksen aikana tai sen jälkeen.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Digitalisaation kehittäminen

Digitalisaatio, kaikkihan siitä puhuu, kuinka ilman sitä yritys jää muiden jalkoihin ja tuhlaa rahojaan. Ja eivät ole puheissaan ihan väärässä, sillä erilaisilla sähköisillä työkaluilla voit saada yritykseesi lisää sitä tärkeää pääomaa eli aikaa tehdä oikeita töitä.

Digitalisaatio mahdollista myös PK-yritysten markkinoinnin kustannustehokkaasti ja oikeille kohderyhmille. Löytyyhän sinun yrityksesi jo verkosta ja sosiaalisesta mediasta?

Tehokkuuden ja tuottavuuden lisääminen ei useasti vaadi suuria investointeja tai vuosien suunnittelua. Me tiedämme, millä keinoin saat yrityksesi tuottavuuden ja kannattavuuden paremmaksi ottamalla digimaailma haltuusi.

Yrityksen toimintaa parantavia digitaalisia palveluita on esim.

 • Toimivat, nykyaikaiset verkkosivut, joiden kautta voit seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja ohjata heitä tuotteidesi ja palveluidesi pariin.
 • Asiakashallinta, joka mahdollistaa mm. joustavan jälleenmyynnin asiakkaalle ja nostaa asiakaspalvelusi aivan uusiin ulottuvuuksiin.
 • Sähköisen laskutuksen käyttöönotto, joka poistaa sinulta kuittirumban ja huolen siitä, onko kaikki laskut varmasti maksettu ja oletko muistanut laskuttaa kaikki. Kirjanpitäjäsi kiittää myös kun toiminta nopeutuu.

OTA DIGILOIKKA JA KYSY LISÄÄ

Teija Mikkola
[email protected]
Puh. 050 529 6484

Myynnin kehittäminen

Kenelle myyt? Mitä myyt ja miten myyt? Nämä ovat jokaisen yrityksen tärkeimmät kysymykset. Me autamme sinua määrittelemään myyntisi tavoitteet ja saavuttamaan ne.

Hyvä myyjä tuntee asiakkaansa ja hänen tarpeensa. Hyvä myyjä osaa tarjota asiakkaalle juuri oikeanlaisia tuotteita ja palveluita juuri oikeaan hintaan.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Markkinoinnin kehittäminen

Markkinoinnin kehittäminen on helppoa, oivaltavaa ja vaivatonta oikean asiantuntijan avulla. Me autamme sinua kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Autamme tiivistämään yrityksesi palvelut ja tuotteet selkokielisiksi loistaviksi markkinointiviesteiksi. Määritämme oikeat kohderyhmät, jotta markkinointisi todellakin uppoaa kohderyhmäänsä. Suunnittelemme markkinoinnin vuosikellot ja autamme sisällöntuotannossa.

Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan sekä pitkäjänteistä markkinointia että tehokkaita markkinointikampanjoita erilaisiin kanaviin, niin sosiaalisessa mediassa kuin muissakin sähköisen markkinoinnin kanavissa, perinteistä mediaa unohtamatta.

Markkinointi ei saa olla pelkkää huutamista, vaan se vaatii huolellista kuuntelua ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Meidän tehtävämme on lisätä asiakassuhteittesi määrää ja laatua ohjaamalla yrityksesi markkinointia oikeaan suuntaan kustannustehokkaasti.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Rahoitusratkaisut

Yrityksille ja toimijoille on tarjolla monia erilaisia rahoitusmahdollisuuksia kuten esimerkiksi Ely-keskuksen ja TEKESin tarjoamat hanke- ja tukirahoitukset. Onko sinulla kehittämisidea ja mietit, voisiko sen toteuttamiseen saada myös rahallista tukea?

Me autamme sinua hakea rahoitusta yrityksesi kehittämiseen. Sinun ei enää tarvitse kokea  tuskaista rahoitushakemusten täyttämistä tai etsiä rahoituskanavia. Me haastattelemme sinut, laadimme rahoitushakemuksen rungon ja avustamme itse hakemusprosessissa.

Meillä on yli 15 vuoden kokemus erityisesti erilaisten EU-rahoitteisten hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

KYSY LISÄÄ
Jani Siivola
[email protected]
Puh. 040 717 7815

Teija Mikkola
[email protected]
Puh. 050 529 6484

Mainostoimistoratkaisut

Saamme asiakkaamme näyttämään ja maistumaan hyvältä printtimediassa ja digimaailmassa. Ihanat ja taitavat graafikkomme loihtivat sinulle nykyaikaiset internet-sivut, esitteet tai vaikkapa uskottavat käyntikortit. Me tiedämme miten tehdä toimiva mainos ja miten se kohdistetaan oikealle kohderyhmälle. 

Luomme iloisia ilmeitä, uskottavia ilmeitä, lämminhenkisiä ilmeitä, asiallisia ilmeitä –  jotka jäävät mieleen.

Asiakkaitamme ovat mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Santasport Lapin urheiluopisto, Rovaniemen Kehitys Oy  ja Lapin liitto.

Tutustu töihimme:

EsitesuunnitteluGraafinen suunnittelu,  Verkkosivujen suunnittelu

Markkinointiratkaisut

Markkinoinnin kehittäminen on mukavaa, oivaltavaa ja pörröistä oikean asiantuntijan avulla. Me autamme sinua kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Autamme tiivistämään yrityksesi palvelut ja tuotteet selkokielisiksi loistaviksi markkinointiviesteiksi. Määritämme oikeat kohderyhmät, jotta markkinointimateriaalisi todellakin uppoaa kohderyhmäänsä.

Markkinointi ei saa olla pelkkää huutamista, vaan se vaatii huolellista kuuntelua ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Meidän tehtävämme on lisätä asiakassuhteittesi määrää ja laatua ohjaamalla yrityksesi markkinointia oikeaan suuntaan kustannustehokkaasti.

Konsultoimme markkinoinnin, myynnin ja sosiaalisen median osa-alueilla. Sparraamme johtoryhmiä muutostilanteissa, olemme mukana strategiaprosesseissa ja osaamisen kehittämisessä. Palvelumuotoilu, tuotekehitys ja IPR -asiat ovat erityisosaamistamme.

Olemme ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija, joten voit saada meidät asiantuntijaksesi, jos käytät ELY-keskuksen kehittämispalveluita.

yritystenkehittamispalvelut-logo_RGB

Koulutusratkaisut

Oletko ollut mielenkiintoisessa ja monipuolisessa ja käytännönläheisessä koulutuksessa tai valmennuksessa? Me toteutamme juuri sellaisia.

Ei mitään puisevia monotonisia luentoja, joissa silmäluomet painut heti ensimmäisten sanojen jälkeen kiinni ja koko aika on yhtä tuskaa. Meidän kouluttajamme luovat innostavan ja miellyttävän ilmapiirin oppimiselle ja käytännönläheiset koulutuksemme ovat osaamisen kehittämistä parhaimmillaan.

Ratkaisutyöpajat

Hyvästä työpajasta lähdet pää täynnä ideoita ja taskut täynnä uusia työkaluja oman toiminnan kehittämiseen. Siksi haluamme kutsua työpajojamme ratkaisupajoiksi, ne tarjoavat sinulle muutakin kuin vaihtoehdon tavalliselle työpäivälle. Ne tarjoavat sinulle ratkaisun ongelmaasi.

Ratkaisupajoja voidaan käyttää mm. markkinoinnin kehittämiseen sekä uusien tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun tai olemassa olevien kehittämiseen.

Työpajat ovat 1/2 – 1 päivän mittaisia ja voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai sitä varten erikseen sovittavassa paikassa.

Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtaisessa koulutuksessa tarjoamme juuri sinun yrityksellesi ja työntekijöillesi räätälöityjä koulutuksia.

Koulutusaiheitamme

 • Markkinointi, myynti ja viestintä
 • Sosiaalisen median perusteet, käyttö ja sisällöntuotanto
 • Hinnoittelu
 • Pk-yritysten tilanneanalyysi ja kehittämispalvelut
 • Tuotekehitys
 • Innovaatioiden kaupallistaminen
 • Palvelumuotoilu
 • Henkilöstön osaamisen kehittäminen
 • Digitaalisten työkalujen käyttöönotto

 

Digiratkaisut

Digitalisaatio, kaikkihan siitä puhuu, kuinka ilman sitä yritys jää muiden jalkoihin ja tuhlaa rahojaan. Ja eivät ole puheissaan ihan väärässä, sillä erilaisilla sähköisillä työkaluilla voit saada yritykseesi lisää sitä tärkeää pääomaa eli aikaa tehdä oikeita töitä.

Digitalisaatio mahdollista myös PK-yritysten markkinoinnin kustannustehokkaasti ja oikeille kohderyhmille. Löytyyhän sinun yrityksesi jo netistä ja sosiaalisesta mediasta?

Tehokkuuden ja tuottavuuden lisääminen ei useasti vaadi suuria investointeja tai vuosien suunnittelua. Me tiedämme, millä keinoin saat yrityksesi tuottavuuden ja kannattavuuden paremmaksi ottamalla digimaailma haltuusi.

Yrityksen toimintaa parantavia digitaalisia palveluita on esim.

 • Toimivat, nykyaikaiset verkkosivut, joiden kautta voit seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja ohjata heitä tuotteidesi ja palveluidesi pariin.
 • Asiakashallinta, joka mahdollistaa mm. joustavan jälleenmyynnin asiakkaalle ja nostaa asiakaspalvelusi aivan uusiin ulottuvuuksiin.
 • Sähköisen laskutuksen käyttöönotto, joka poistaa sinulta kuittirumban ja huolen siitä, onko kaikki laskut varmasti maksettu ja oletko muistanut laskuttaa kaikki. Kirjanpitäjäsi kiittää myös kun toiminta nopeutuu.

Ota Digiloikka jo tänään, ota yhteyttä meihin!