Rahoitusratkaisut

Yrityksille ja toimijoille on tarjolla monia erilaisia rahoitusmahdollisuuksia kuten esimerkiksi Ely-keskuksen ja TEKESin tarjoamat hanke- ja tukirahoitukset. Onko sinulla kehittämisidea ja mietit, voisiko sen toteuttamiseen saada myös rahallista tukea?

Me autamme sinua hakea rahoitusta yrityksesi kehittämiseen. Sinun ei enää tarvitse kokea  tuskaista rahoitushakemusten täyttämistä tai etsiä rahoituskanavia. Me haastattelemme sinut, laadimme rahoitushakemuksen rungon ja avustamme itse hakemusprosessissa.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus erityisesti erilaisten EU-rahoitteisten hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kysy lisää

Mainostoimistoratkaisut

Saamme asiakkaamme näyttämään ja maistumaan hyvältä printtimediassa ja digimaailmassa. Ihanat ja taitavat graafikkomme loihtivat sinulle nykyaikaiset internet-sivut, esitteet tai vaikkapa uskottavat käyntikortit. Me tiedämme miten tehdä toimiva mainos ja miten se kohdistetaan oikealle kohderyhmälle. 

Luomme iloisia ilmeitä, uskottavia ilmeitä, lämminhenkisiä ilmeitä, asiallisia ilmeitä –  jotka jäävät mieleen.

Asiakkaitamme ovat mm. Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu, Santasport Lapin urheiluopisto, Rovaniemen Kehitys Oy  ja Lapin liitto.

Tutustu töihimme:

EsitesuunnitteluGraafinen suunnittelu,  Verkkosivujen suunnittelu

Markkinointiratkaisut

Markkinoinnin kehittäminen on mukavaa, oivaltavaa ja pörröistä oikean asiantuntijan avulla. Me autamme sinua kiinnittämään huomiota oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Autamme tiivistämään yrityksesi palvelut ja tuotteet selkokielisiksi loistaviksi markkinointiviesteiksi. Määritämme oikeat kohderyhmät, jotta markkinointimateriaalisi todellakin uppoaa kohderyhmäänsä.

Markkinointi ei saa olla pelkkää huutamista, vaan se vaatii huolellista kuuntelua ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Meidän tehtävämme on lisätä asiakassuhteittesi määrää ja laatua ohjaamalla yrityksesi markkinointia oikeaan suuntaan kustannustehokkaasti.

Konsultoimme markkinoinnin, myynnin ja sosiaalisen median osa-alueilla. Sparraamme johtoryhmiä muutostilanteissa, olemme mukana strategiaprosesseissa ja osaamisen kehittämisessä. Palvelumuotoilu, tuotekehitys ja IPR -asiat ovat erityisosaamistamme.

Olemme ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija, joten voit saada meidät asiantuntijaksesi, jos käytät ELY-keskuksen kehittämispalveluita.

yritystenkehittamispalvelut-logo_RGB

Sisällöntuotantoratkaisut

Jos sinusta tuntuu siltä, että et saa sanojasi ja ajatuksiasi paperille tai vaikkapa Facebook-sivuille, niin me autamme sinua. Osaamme ”nyhtää” sinusta oikeat asiat esille ja tarjoilla sen asiakkaasi tarvitsemalla tavalla ja tyylillä. Saat keskittyä itse ydinliiketoimintaasi, me hoidamme kaiken muun.

Mietimme ennen työhönsä ryhtymistä sisällön todellista merkitystä kohderyhmälle, kohderyhmän omia toiveita sekä kohderyhmän aitoja tarpeita. Arvioimme myös miten kukin sisältö vaikuttaa oman organisaation yritysmielikuvaan ja miten sisältö suhteutuu organisaation viestintä- tai markkinointistrategiaa.

Sosiaalisen median ja bisneksen keskiössä on kohderyhmää kiinnostavan sisällön jakaminen, muiden tuottaman sisällön jakaminen, keskustelu ja sosiaalinen yhteys ja sosiaalinen kanssakäyminen. Mainostaakin voi, taiten.

Luovuus ja rohkeus ratkaisee ja sisällöntuottajien rooli on todella tärkeä.  Sisällöntuottajien tulee ymmärtää organisaation kohderyhmän tarpeita ja toiveita – ja tuottaa näille ainutlaatuista ja mielenkiintoista sisältöä.

 

Tutustu töihimme:

Sisällöntuotanto

 

 

 

Koulutusratkaisut

Oletko ollut mielenkiintoisessa ja monipuolisessa ja käytännönläheisessä koulutuksessa tai valmennuksessa? Me toteutamme juuri sellaisia.

Ei mitään puisevia monotonisia luentoja, joissa silmäluomet painut heti ensimmäisten sanojen jälkeen kiinni ja koko aika on yhtä tuskaa. Meidän kouluttajamme luovat innostavan ja miellyttävän ilmapiirin oppimiselle ja käytännönläheiset koulutuksemme ovat osaamisen kehittämistä parhaimmillaan.

Ratkaisutyöpajat

Hyvästä työpajasta lähdet pää täynnä ideoita ja taskut täynnä uusia työkaluja oman toiminnan kehittämiseen. Siksi haluamme kutsua työpajojamme ratkaisupajoiksi, ne tarjoavat sinulle muutakin kuin vaihtoehdon tavalliselle työpäivälle. Ne tarjoavat sinulle ratkaisun ongelmaasi.

Ratkaisupajoja voidaan käyttää mm. markkinoinnin kehittämiseen sekä uusien tuotteiden ja palveluiden suunnitteluun tai olemassa olevien kehittämiseen.

Työpajat ovat 1/2 – 1 päivän mittaisia ja voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai sitä varten erikseen sovittavassa paikassa.

Yrityskohtainen koulutus

Yrityskohtaisessa koulutuksessa tarjoamme juuri sinun yrityksellesi ja työntekijöillesi räätälöityjä koulutuksia.

Koulutusaiheitamme

 • Markkinointi, myynti ja viestintä
 • Sosiaalisen median perusteet, käyttö ja sisällöntuotanto
 • Hinnoittelu
 • Pk-yritysten tilanneanalyysi ja kehittämispalvelut
 • Tuotekehitys
 • Innovaatioiden kaupallistaminen
 • Palvelumuotoilu
 • Henkilöstön osaamisen kehittäminen
 • Digitaalisten työkalujen käyttöönotto

 

Digiratkaisut

Digitalisaatio, kaikkihan siitä puhuu, kuinka ilman sitä yritys jää muiden jalkoihin ja tuhlaa rahojaan. Ja eivät ole puheissaan ihan väärässä, sillä erilaisilla sähköisillä työkaluilla voit saada yritykseesi lisää sitä tärkeää pääomaa eli aikaa tehdä oikeita töitä.

Digitalisaatio mahdollista myös PK-yritysten markkinoinnin kustannustehokkaasti ja oikeille kohderyhmille. Löytyyhän sinun yrityksesi jo netistä ja sosiaalisesta mediasta?

Tehokkuuden ja tuottavuuden lisääminen ei useasti vaadi suuria investointeja tai vuosien suunnittelua. Me tiedämme, millä keinoin saat yrityksesi tuottavuuden ja kannattavuuden paremmaksi ottamalla digimaailma haltuusi.

Yrityksen toimintaa parantavia digitaalisia palveluita on esim.

 • Toimivat, nykyaikaiset verkkosivut, joiden kautta voit seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja ohjata heitä tuotteidesi ja palveluidesi pariin.
 • Sähköisen laskutuksen käyttöönotto, joka poistaa sinulta kuittirumban ja huolen siitä, onko kaikki laskut varmasti maksettu ja oletko muistanut laskuttaa kaikki. Kirjanpitäjäsi kiittää myös kun toiminta nopeutuu.

Ota Digiloikka jo tänään, ota yhteyttä meihin!