Rahoitusratkaisut

Yrityksen kehittämiseen on olemassa erilaisia rahoitusratkaisuja
Yrityksille ja toimijoille on tarjolla monia erilaisia rahoitusmahdollisuuksia kuten esimerkiksi Ely-keskuksen ja TEKESin tarjoamat hanke- ja tukirahoitukset. Onko sinulla kehittämisidea ja mietit, voisiko sen toteuttamiseen saada myös rahallista tukea?
  • Autamme sinua hakemaan rahoitusta yrityksesi kehittämiseen. Sinun ei enää tarvitse kokea tuskaista rahoitushakemusten täyttämistä tai etsiä rahoituskanavia.
  • Haastattelemme sinut, laadimme rahoitushakemuksen rungon tai halutessasi koko hankesuunnitelman ja avustamme itse hakemusprosessissa.
  • Meillä on yli 19 vuoden kokemus erilaisten EU-rahoitteisten sekä muiden julkisen rahoituksen hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kehitä yritystäsi ELY-keskuksen palveluiden avulla

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen palveluiden puitetoimittajana markkinointiin ja asiakkuuksiin liittyvissä kehittämistarpeissa sekä talouden ja tuottavuuden kehittämisessä digitalisaation avulla.
Tutustu Yrityksen kehittämispalveluihin