Kerro meille, miten voimme auttaa

Ongelmani on:
Logo puuttuu tai kaipaa uudistustaPitäisi saada uusi esiteInternet-sivut puuttuu tai ovat vanhatGraafinen ilme puuttuu tai kaipaa uudistustaSisällöntuotanto on haastavaaTarvitsen apua markkinoinnin suunnittelussa (koulutusta ja konsultointia)Tarvitsen apua sosiaalisen median käytössäTarvitsen apua kehittämisrahoituksessa

Yhteystiedot

 • Osoite

  Käyntiosoite
  Rovakatu 17, 3. kerros
  96100 Rovaniemi

  Laskutustiedot
  OVT-tunnus: 003721733254
  Operaattori BasWare, BAWCFI22
  Paperiset laskut
  Reddo Partners Oy
  PL 176, 00101 Helsinki

 • Puhelin

  040 7177 815 - Jani Siivola
  050 529 6484 - Teija Mikkola
  044 237 3227 - Riia Valvimo
 • Sähköposti

  [email protected]
  Henkilökohtaiset sähköpostit ovat muotoa
  [email protected]
"Reddon Riia oli juuri sitä mitä me tarvittiin. Dynaaminen, innostava ja rautainen ammattilainen joka selvästi haluaa myös itse kehittää itseänsä ja omaa osaamista jatkuvasti. Yhteydenpito ja järjestelyt ennen tilaisuutta olivat täys 10. Nopea reagointi, joustava palvelu ja aito halu kuulla ja kuunnella asiakkaan toiveita! Ehdottomasti JATKOON!"

Elin Blomqvist-Valtonen, Tradenomiliitto

"Oma yrittäjyyteni nousi uudelle tasolle, aloittaessani yhteistyön Reddon tiimin kanssa. Janin aito kiinnostus ja rauhallinen läsnä oleva ja pedagoginen työote sai ymmärtämään olennaiset asiat myynnistä ja markkinoinnista ja tärkeintä kaikista oli tuki yrittäjäksi kasvamisessa, mitä sain koko tiimiltä. Teijan ja Riian nopeus oli taas valttia hätätilanteissa, kun omat taidot eivät riittäneet WordPressin säädöissä ja LinkedIn kysymyksissä."

Tarja Taavo, Sosiaalialan ammattilainen ja työnohjaaja

"Reddon kipinästä pienestä ideasta kasvoi suuri! Luovien hullujen ammattimaisella ohjauksella ja kannustuksella myös onnistuttiin."

Sonja Kuusela, Yrittäjä

"Sain neuvoja verkkosivujen uudistukseen. "

Hilkka Neuvonen, Toimitusjohtaja

"Reddon kanssa on helppo toimia. Kaikki hoituu tehokkaasti ja nopeasti. Ja laadulla."

Pia Jokela, Viestintä- ja mediasuhteet

Asiakkaamme