YRITYSMAGNEETTI - YRITYKSILLE MAKSUTON REKRYTOINTIIN JA TYÖNANTAJAMIELIKUVAAN LIITTYVÄ NEUVONTAPALVELU

Haluatko kehittää yrityksesi imagoa ja sitä kautta yrityksen työnantajamielikuvaa ja napata juuri sinun yrityksellesi sopivat työntekijät? Millaisen työnantajamielikuvan sinä haluaisit yrityksestäsi olevan potentiaalisten työntekijöiden mielessä?  Tiedätkö, millaista työntekijää haet? 

SELKEYTÄ TYÖNANTAJAMIELIKUVAASI

Reddo toimii lappilaisena asiantuntijana TE-palveluiden yritysten neuvontapalvelussa, jonka tarkoituksena on kehittää pk-yritysten työantajamielikuvaa ja näin auttaa yrityksiä saamaan oikeanlaista työvoimaa  - pysyvästi. 

Neuvonnan aikana saat asiantuntija-apua yrityksesi imagon nykytilan analyysiin sekä käytännön ohjeita yritysmielikuvan kehittämisestä erilaisissa viestintäkanavissa.  Neuvonnalla pyritään lisäämään työnantajan rekrytointiosaamista, autetaan työnantajaa hahmottamaan yrityksen osaamistarpeita sekä löytämään yritykselle parhaiten sopivat keinot rekrytointiin, työvoiman vuokraamiseen tai alihankintaan.

Neuvonta tilataan TE-palveluiden kautta ja se on yritykselle maksuton. 

>> Tilaa palvelu tästä linkistä

Mitä yritys saa?

 • Yritysimago paranee
 • rekrytointi tehostuu 
 • työelämän laatu paranee

Miten neuvonta tapahtuu?

 1. Kartoitetaan yrityksen palvelukokonaisuustarve. Palvelukartoituksella selvitetään, miltä yrityksen imago näyttää ulkoapäin ja miltä sen yrityksen mielestä pitäisi näyttää / haluaisi olevan. Kartoituksessa tiivistetään yrityksen työvoiman tarpeet, jotta työpaikkailmoituksissa pystytään kertomaan työnhakijoille mitä työnantaja tarvitsee ja millainen hakemus toimii parhaiten. Kartoituksen avulla yritys saa myös tietoa ja kehittämiskohteita nykyisen työvoiman pitämiseksi ja kehittämiseksi yrityksessä.
 2. Laaditaan yritykselle palvelusuunnitelma. Palvelusuunnitelmassa määritellään mm. kohderyhmät, joita tavoitellaan sekä määritellään tarvittavat markkinointitoimenpiteet ja -kanavat.
 3. Hiotaan suunnitelma henkilökohtaisessa neuvonnassa. Henkilökohtaisessa tapaamisessa tarkennetaan palvelusuunnitelmaa. Tapaamisen kesto yhteensä 4 tuntia.

ASIANTUNTIJAT

Kysy lisää palvelusta meiltä.

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä.

Juho Ikonen

Seniorikonsultti
Sähköposti: [email protected]
Puh: 043 824 2290

Juho on kokenut myynnin ja liiketoiminnan kehittäjä sekä kasvuyritysten sparraaja. Systemaattinen ja ammattimainen asiakastyö on hänen filosofiansa mukaan menestyksen perusta. Tehokas sisäinen viestintä sekä ihmisläheinen vaikuttaminen ovat hänen ydinosaamistaan. Juholla on yli 15 vuoden kokemus liiketoiminnan kehittämisestä Suomessa, Saksassa ja Itävallassa.

  Teija Mikkola

  Digiasiantuntija
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 050 529 6484

  Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Teija hallitsee nykyaikaiset sähköiset työkalut ja -kanavat ja auttaa yrityksiä niiden tehokkaassa käytössä. Teija on myös ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija digitalisaatio kehittämisessä.

  Paula Kähkönen

  Työyhteisövalmentaja ja -kouluttaja, työyhteisösovittelija
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 050 3522079

  Paula on ihmisläheinen yhteisöjen, yritysten ja esimiestyön kehittämisen asiantuntija ja valmentaja. Kannustavana ja oivalluttavana koutsina Paulan valmennusmenetelmät pohjautuvat vahvasti dialogisiin ja ratkaisukeskeisiin yksilö- ja ryhmämenetelmiin.

  Lieven De Rycke

  Myyntijohtaja, Partner
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 040 820 3535

  Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

  Jari Kunnari

  Yrittäjä, kokemusasiantuntija
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 040 558 3663

  Jari Kunnari on yrittäjä, myyjä, asiantuntija ja yrityskentän sekatyömies. Kunnarilla on 15 vuoden kokemus ICT-alalta ja vankka valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Hän on valtakunnallinen ELY-keskusten Yritysten Kehittämispalveluiden asiantuntija kasvuvalmiuksissa.