YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUIDEN ASIANTUNTIJAT AVUKSI KEHITTÄMISTYÖHÖN

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Kokonaisvaltaista kehittämistä sujuvalla tavalla

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Ely-keskuksen yritysasiantuntijat auttavat yrittäjää löytämään liiketoiminnan tärkeimmät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita. Parhaiten pääset alkuun ottamalla yhteyttä Ely-keskuksen yritysantuntijoihin. Etsi oman alueesi yritysasiantuntija.

Me Reddolla toimimme Ely-keskuksen puitetoimittajana. Meidät voit valita asiantuntijaksi analyysipalvelun lisäksi erityisesti kasvuun, markkinointiin ja asiakkuuksien hallintaan, sekä digitalisaation edistämiseen liittyvissä kehittämistarpeissa.

YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUIDEN KONSULTOINNIN OSA-ALUEET

KASVU JA UUDISTAMINEN

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, joka haluaa kasvaa suunnitelmallisesti ja jolla on tähän edellytykset. Lisäksi palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, joka on tai on tulossa sisäisistä tai ulkoisista tekijöistä johtuen murros- tai muutostilanteeseen. Kohderyhmän yritykset etsivät uusia kasvumahdollisuuksia kotimaasta tai kansainvälisesti.

TUOTTAVUUS, TALOUS JA DIGITALISAATIO

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jotka haluavat tehostaa ja kehittää sisäisiä toimintojaan tuotannon, talouden ja digitalisaation osalta.

 

MARKKINOINTI JA ASIAKKUUDET

Palvelu on tarkoitettu pk-yritykselle, jolla on tarve kokonaisvaltaisesti suunnitella ja kehittää markkinointia ja asiakkuudenhallintaa.

 

JOHTAMINEN JA HENKILÖSTÖ

Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat parantaa ja kehittää johtamista, henkilöstön osaamista ja työhyvinvointia.

INNOVAATIOIDEN KAUPALLISTAMINEN

Palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat innovaatioon pohjautuen luoda aktiivisesti uutta kasvavaa kansallista tai kansainvälistyvää liiketoimintaa ja/tai uudistaa tuote- ja palvelukonseptia. Yrityksen ei tarvitse omistaa oikeuksia keksintöön, vaan pyrkimyksenä voi olla esim. yksityishenkilön tekemän keksinnön hyödyntäminen.

 

ASIANTUNTIJASI

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Kehittämispalveluita:
Analyysipalvelut
Kasvu ja uudistaminen
Markkinointi ja asiakkuudet

  Teija Mikkola

  Digiasiantuntija
  Sähköposti: [email protected]
  Puh: 050 529 6484

  Kehittämispalvelut:
  Tuottavuus ja talous digitalisaation kehittämisen avulla

   Jari Kunnari

   Yrittäjä, kokemusasiantuntija
   Sähköposti: [email protected]
   Puh: 040 558 3663

   Kehittämispalvelut:
   Analyysipalvelut
   Kasvu ja uudistaminen