Asiantuntijat

Reddo Partners Oy on valtakunnallinen mutta ensisijaisesti lappilainen asiantuntijatoimisto, jonka osaamisalueisiin kuuluvat liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin, viestinnän, laaja-alaisen hankeosaamisen lisäksi digitalisaatio. Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan apua haastavimpiinkin tilanteisiin. Reddo on kouluttanut ja konsultoinut lukemattoman määrä yritystoimintaa aloittavia tai jo toimivia yrityksiä.

Löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin markkinointiongelmiisi. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Olemme aina kiinnostuneita lisäämään asiantuntemusta verkostoomme. Onko sinulla omassa yrityksessäsi asiantuntijaosaamista ja etsit yhteistyökumppaneita? Ota yhteyttä meihin, etsitään yhteinen sävel.

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Marianne Kupari

Myynti- ja markkinointiassistentti
Sähköposti: [email protected]
Puh: 044 237 3227

Marianne näkee vahvuutensa erityisesti sisällöntuotannossa ja myynnin kehittämisessä, mutta haluaa kehittyä monipuoliseksi markkinoinnin ammattilaiseksi muuttuvan maailman ja liike-elämän haasteisiin. Kupari antaa kaiken panoksensa tiimilleen ja on iloinen siitä, että saa olla osa innostavaa ja nuorekasta työryhmää.

Yhteistyössä: Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 558 3663

Jari Kunnari on yrittäjä, myyjä, asiantuntija ja yrityskentän sekatyömies. Kunnarilla on 15 vuoden kokemus ICT-alalta ja vankka valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Hän on valtakunnallinen ELY-keskusten Yritysten Kehittämispalveluiden asiantuntija kasvuvalmiuksissa. Hänellä on vahva näkemys siihen, miten liiketoimintaan liittyviä haasteita taklataan toimialasta riippumatta.

Lieven De Rycke

Myyntijohtaja, Partner
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 820 3535

Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

Jatta Kaivosoja

Asiakkuuspäällikkö
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 537 3737

Jatta Kaivosoja on terävillä hoksottimilla ja pitkällä pinnalla varustettu myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen. Hän toimii asiantuntijatalo Reddo Partnersin Pohjois-Suomen yhteyshenkilönä ja asiantuntijana, varsinaisena toimialueena Inarin kunta. Tuore Digiajan palvelujohtamisen ylempi korkeakoulututkinto antaa hyvät eväät nykyajan yritysmaailmassa surffaamiseen ja työelämän haasteiden kohtaamiseen.

Ville Koivisto

Yrittäjä, konsultti
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 912 3273

Ville Koivistolla on 10 vuoden kokemus maatalousalan yritysten kehitystehtävistä sekä 15 vuoden kokemus maataloudesta. Hänen vahvuuksiaan ovat maatalousalan yritysten kuten kaupan, teollisuuden sekä maatilojen toiminnan kehitys, koulutus ja markkinointi.

Teija Mikkola

Digiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 529 6484

Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Mikkola surffaa tiedon valtateillä ja sosiaalisen median kanavissa luontevasti ja nopeasti. Mikkola on myös erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntija, joka hallitsee sekä teknisen toteutuksen että sisällöntuotannon hakukoneoptimointia unohtamatta.

Yhteistyössä: Joni Ahola

Yrittäjä
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 590 7838

Joni Ahola on toiminut Reddon yhteistyökumppanina pitkään. Jonin käsissä taittuvat jouhevasti koodi niin verkkosivuihin, mobiiliapplikaatioihin, työpöytäsovelluksiin kuin peleihinkin. Myös erilaiset tietokantasovellukset ja ongelmanratkaisu kooditeknisissä ongelmissa ovat hänen päivittäistä työtään.

"Oma yrittäjyyteni nousi uudelle tasolle, aloittaessani yhteistyön Reddon tiimin kanssa. Janin aito kiinnostus ja rauhallinen läsnä oleva ja pedagoginen työote sai ymmärtämään olennaiset asiat myynnistä ja markkinoinnista ja tärkeintä kaikista oli tuki yrittäjäksi kasvamisessa, mitä sain koko tiimiltä. Teijan ja Riian nopeus oli taas valttia hätätilanteissa, kun omat taidot eivät riittäneet WordPressin säädöissä ja LinkedIn kysymyksissä."

Tarja Taavo, Sosiaalialan ammattilainen ja työnohjaaja

"Reddon kipinästä pienestä ideasta kasvoi suuri! Luovien hullujen ammattimaisella ohjauksella ja kannustuksella myös onnistuttiin."

Sonja Kuusela, Yrittäjä

"Sain neuvoja verkkosivujen uudistukseen. "

Hilkka Neuvonen, Toimitusjohtaja

"Reddon kanssa on helppo toimia. Kaikki hoituu tehokkaasti ja nopeasti. Ja laadulla."

Pia Jokela, Viestintä- ja mediasuhteet

Asiakkaitamme

Haluatko kuulla lisää Reddon palveluista?

Jätä meille yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä