Asiantuntijat

Reddo Partners Oy on valtakunnallinen mutta ensisijaisesti lappilainen asiantuntijatoimisto, jonka osaamisalueisiin kuuluvat liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin, viestinnän, laaja-alaisen hankeosaamisen lisäksi digitalisaatio. Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan apua haastavimpiinkin tilanteisiin. Reddo on kouluttanut ja konsultoinut lukemattoman määrä yritystoimintaa aloittavia tai jo toimivia yrityksiä.

Löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin markkinointiongelmiisi. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Olemme aina kiinnostuneita lisäämään asiantuntemusta verkostoomme. Onko sinulla omassa yrityksessäsi asiantuntijaosaamista ja etsit yhteistyökumppaneita? Ota yhteyttä meihin, etsitään yhteinen sävel.

Jani Siivola

Toimitusjohtaja, ratkaisuasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on myös kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Riia Valvimo

Junior konsultti ja kouluttaja
Sähköposti: [email protected]reddo.fi
Puh: 050 3366 980

Riia Valvimo on markkinoinnin ja myynnin ammattilainen, jonka hymy ei hyydy isompienkaa myynnin ja markkinoinnin haasteiden edessä. Innostaminen, jatkuva oppiminen ja osaamisen jakaminen toimivat hänen suuntaviivoinaan. Valvimon taidot loistavat erityisesti markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa, sisällön tuotannossa ja sosiaalisessa myyntityössä. Asiakkaan auttaminen on hänelle sydämen asia.

Teija Mikkola

Digiasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 529 6484

Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Mikkola surffaa tiedon valtateillä ja sosiaalisen median kanavissa luontevasti ja nopeasti. Mikkola on myös erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntija, joka hallitsee sekä teknisen toteutuksen että sisällöntuotannon hakukoneoptimointia unohtamatta.

Yhteistyössä: Jari Kunnari

Yrittäjä, kokemusasiantuntija
Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 558 3663

Jari Kunnari on yrittäjä, myyjä, asiantuntija ja yrityskentän sekatyömies. Kunnari on 15 vuoden kokemus ICT-alalta ja vankka valtakunnallinen yhteistyöverkosto. Hän on valtakunnallinen ELY-keskusten Yritysten Kehittämispalveluiden asiantuntija kasvuvalmiuksissa. Hänellä on vahva näkemys siihen, miten liiketoimintaan liittyviä haasteita taklataan toimialasta riippumatta.

"Reddon kipinästä pienestä ideasta kasvoi suuri! Luovien hullujen ammattimaisella ohjauksella ja kannustuksella myös onnistuttiin."

Sonja Kuusela, Yrittäjä

"Sain neuvoja verkkosivujen uudistukseen. "

Hilkka Neuvonen, Toimitusjohtaja

"Reddon kanssa on helppo toimia. Kaikki hoituu tehokkaasti ja nopeasti. Ja laadulla."

Pia Jokela, Viestintä- ja mediasuhteet

Asiakkaitamme