fbpx
- Ota asiantuntija avuksesi -

Reddo Partners Oy on valtakunnallinen mutta ensisijaisesti lappilainen asiantuntijatoimisto, jonka osaamisalueisiin kuuluvat liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin, viestinnän, laaja-alaisen hankeosaamisen lisäksi digitalisaatio. Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan apua haastavimpiinkin tilanteisiin. Reddo on kouluttanut ja konsultoinut lukemattoman määrän yritystoimintaa aloittavia tai jo toimivia yrityksiä.

Löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin markkinointiongelmiisi. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Olemme aina kiinnostuneita lisäämään asiantuntemusta verkostoomme. Onko sinulla omassa yrityksessäsi asiantuntijaosaamista ja etsit yhteistyökumppaneita? Ota yhteyttä meihin, etsitään yhteinen sävel.

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Jani Siivola
Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija, ely-konsultti, partner

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 820 3535

Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

Lieven De Rycke
Kehitysjohtaja, Partner, ely-konsultti

Sähköposti: [email protected]
Puh: 050 529 6484

Teija Mikkola on yrityskehittäjä, sisällöntuottaja ja hankemaailman monialaosaaja, joka uskoo digitalisaation tuomiin mahdollisuuksiin. Mikkola surffaa tiedon valtateillä ja sosiaalisen median kanavissa luontevasti ja nopeasti. Mikkola on myös erityisesti WordPress-julkaisujärjestelmän asiantuntija, joka hallitsee sekä teknisen toteutuksen että sisällöntuotannon hakukoneoptimointia unohtamatta.

Teija Mikkola
Digiasiantuntija

Sähköposti: [email protected]
Puh: 044 237 3227

Marianne näkee vahvuutensa erityisesti sisällöntuotannossa ja myynnin kehittämisessä, mutta haluaa kehittyä monipuoliseksi markkinoinnin ammattilaiseksi muuttuvan maailman ja liike-elämän haasteisiin. Kupari antaa kaiken panoksensa tiimilleen ja on iloinen siitä, että saa olla osa innostavaa ja nuorekasta työryhmää.

Marianne Kupari
Junior-konsultti

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 522 8011

Mikko on yrittäjä, vahva myynnin ja kansainvälisen vientiverkoston osaaja sekä kokenut liiketoiminnan kehittäjä. Reddossa Mikko toimii erityisesti Etelä-Suomen yritysten yhteyshenkilönä.
”Olen toiminut lähes 20 vuotta FMCG-sektorilla eri rooleissa kuten toimitusjohtajana, markkinointijohtajana ja myyntijohtajana. Kokemusta minulla on kaupallistamis-ja tuotekehitysprojekteista, prosessiosaamisesta ja viestinnän sekä markkinoinnin kokonaisvaltaisesta ymmärtämisestä. Tunnen pienten ja keskisuurten yritysten haasteet”
Mikko Nikkilä
Asiantuntija

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 220 9892

Viestinnän nyrkki, joka johdattaa hymyillen mutta napakasti ymmärtämään viestintää koko sen laajalla kentällä. Viestinnän kehittäminen, strategiat, käytännön toiminta ja tehostetun viestinnän tilanteet ovat Hennalle tuttuja. Hänellä on vankka kokemus Lapin erityisolosuhteista sekä isonkin organisaation viestinnän koordinoinnista. Kiivaat viestintätilanteet, mainekriisit sekä turvallisuusasiat saavat Hennan syttymään ja tekemään parhaansa koko sydämellä. Hennan ammattitaito ja kokemus ovat karttuneet työskentelystä yli vuosikymmenen ajan poliisina ja Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä sekä aiemmin myös toimittajana.

Motto: ”Iloinen mieli korvaa puuttuvan älyn – muut tekkee mitä ne ossaa, mie teen mitä mie haluan.”

Henna Kelloniemi
Viestinnän asiantuntija, yrittäjä ja oivallusopas