Markkinoinnin ja myynnin kehittäminen

Markkinoinnin kehittäminen on helppoa, oivaltavaa ja vaivatonta oikean asiantuntijan avulla!

  • Me autamme sinua kiinnittämään markkinoinnissa ja myynnissä huomiota oikeisiin asioihin, oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.
  • Autamme tiivistämään yrityksesi palvelut ja tuotteet selkokielisiksi loistaviksi markkinointiviesteiksi. Määritämme oikeat kohderyhmät, jotta markkinointisi todellakin uppoaa kohderyhmäänsä. Suunnittelemme markkinoinnin vuosikellot ja autamme sisällöntuotannossa.
  • Autamme sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan sekä pitkäjänteistä markkinointia että tehokkaita markkinointikampanjoita erilaisissa kanavissa, niin sosiaalisessa mediassa kuin muissakin sähköisen markkinoinnin kanavissa, perinteistä mediaa unohtamatta.
  • Markkinointi ei saa olla pelkkää huutamista, vaan se vaatii huolellista kuuntelua ja vuorovaikutusta asiakkaan kanssa. Meidän tehtävämme on lisätä asiakassuhteittesi määrää ja laatua ohjaamalla yrityksesi markkinointia oikeaan suuntaan kustannustehokkaasti.
Mitä myyt? Kenelle myyt? Miten myyt?
  • Nämä ovat jokaisen yrityksen tärkeimmät kysymykset. Me autamme sinua vastaamaan näihin kysymyksiin sekä määrittelemään myyntisi tavoitteet ja saavuttamaan ne.
  • Hyvä myyjä tuntee asiakkaansa ja hänen tarpeensa, tottumuksensa sekä rajoitteensa. Hyvä myyjä osaa tarjota asiakkaalle juuri oikeanlaisia tuotteita ja palveluita juuri oikeaan hintaan.
markkinointi ja myynti

Sisällöntuotanto osana markkinointia

Sisällöntuotanto tarkoittaa yrityksen persoonallista ja myyvää sisällöntuottamista tekstin ja muun median muodossa osana toimivaa markkinointia.

Mikäli ajanpuute tai muut rajoitukset estävät laadukkaan sisällön tuottamista, astumme apuun. Teemme sisällön suunnittelua ja tuotamme sisältöä asiakkaidemme verkkosivuille, verkkokauppoihin sekä sosiaalisen median palveluihin.

Graafisen suunnittelun palvelut

Mikäli tehokas markkinointi ja myynti ei toteudu puuttuvan tai vanhentuneen graafisen ilmeen takia, tarjoamme teille myös graafista suunnittelua.

Meiltä onnistuvat esimerkiksi verkkosivujen grafiikat, logot ja muut graafiset elementit.

Photoshop-kuvakaappaus-reddo

Kehitä yritystäsi ELY-keskuksen palveluiden avulla

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen palveluiden puitetoimittajana markkinointiin ja asiakkuuksiin liittyvissä kehittämistarpeissa sekä talouden ja tuottavuuden kehittämisessä digitalisaation avulla.
Lue lisää Yrityksen kehittämispalveluista