Koulutus

Järjestämme asiakkaan toiveiden pohjalta yksilöidyt koulutukset erilaisille organisaatioille

WORDPRESS-KOULUTUSTA VERKOSSA

Opi päivittämään omia kotisivujasi. Tarkoitettu erityisesti yrityksille, joilla on käytössään WordPress -julkaisujärjestelmä mutta koulutamme myös muiden julkaisujärjestelmien käyttöön.

2 tunnin verkkokoulutus. Hinta 200€ (+alv. 24%) /yritys.

Mielenkiintoiset, monipuoliset ja käytännönläheiset koulutukset ja valmennukset!

Ei mitään puisevia monotonisia luentoja, joissa silmäluomet painuvat heti ensimmäisten sanojen jälkeen kiinni ja koko aika on yhtä tuskaa. Meidän kouluttajamme luovat innostavan ja miellyttävän ilmapiirin oppimiselle ja käytännönläheiset koulutuksemme ovat osaamisen kehittämistä parhaimmillaan.

Koulutamme yrityksiä erilaisten verkkopalveluiden ja -työvälineiden käyttöön kuten erilaiset sosiaalisen median kanavat, verkkosivujen tekeminen ja päivitys, verkkokaupan perustaminen, digitalisaatio liiketoiminnassa ja sähköisen markkinoinnin välineet.

Koulutuksiimme kuuluu myös kattavat ja asiantuntevat markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun koulutukset.

Pidämme koulutuksia ja työpajoja niin yksittäisille yrityksille kuin yritysryhmille.

Olemme toteuttaneet erilaisia työpajoja ja koulutuksia myös useille kuntien elinkeinotoimille ja organisaatioille sekä erilaisille hankkeille.

Meidän koulutuksista jää aina jotain uutta yritystoiminnan työkalupakkiin.

Koulutuksemme räätälöidään osallistujien tarpeiden mukaan, kysy lisää tai pyydä tarjous sinulle sopivasta koulutuskokonaisuudesta!

KOULUTUSAIHEITA

Ohessa muutamia aiheita, joista olemme kouluttaneet yrityksiä. Jos et löydä mieleistäsi koulutuksen aihetta näistä esimerkeistä, käy tutustumassa palveluihimme, sillä järjestämme koulutuksia kaikista osaamisalueistamme.

MARKKINOINNIN JA MYYNNIN KOULUTUKSET

Käytännönläheiset markkinoinnin ja myynnin koulutukset tarjoavat osallistujilleen paljon konkreettisia esimerkkejä ja harjoituksia, joiden avulla opitun voi ottaa heti käyttöön omassa toiminnassaan.

AIHEITA

Markkinoinnin perusteet
Markkinoinnin suunnittelu, budjetointi ja toteuttaminen

Myynnin perusteet
Tuotteiden ja palveluiden hinnoittelu, myyntiputki, miten myydään?

Markkinointi osana liiketoiminnan kehittämistä
Miksi markkinointi on tärkeä osa yrityksen liiketoiminnan kehittämistä?

DIGITALISAATIO LIIKETOIMINNASSA

Verkkosivut, verkkokauppa, pilvipalvelut, toiminnanohjaus, resurssienhallinta, asiakashallinta, kirjanpito, laskutus ja markkinointi. Siinäpä muutama aihe digitalisaation koulutuksissamme.

Koulutuksissa käydään konkreettisin esimerkein läpi, miten digitaaliset työkalut ja erilaiset ohjelmat voivat auttaa yritystä kehittämään omaa liiketoimintaansa.

AIHEITA

Digitalisaatio liiketoiminnassa
Miksi digitalisaation pitäisi kiinnostaa? Miten se hyödyntää ja tehostaa yrityksen liiketoimintaa ja tuo kasvua?

Yrityksen digitaaliset työkalut
Käydään läpi erilaisia yrityksen liiketoiminnan kannalta tärkeitä työkaluja kuten pilvipalvelut (esim. Google, Office365), asiakashallinta, toiminnanohjaus, myyntikanavat, markkinointityökalut. Koulutuksen voi räätälöidä juuri omiin tarpeisiin sopivaksi.

Verkkosivut
Verkkosivujen suunnittelu ja ylläpito. Verkkosivujen sisältösuunnittelu ja -tuotanto hakukoneet huomioiden.

Koulutus voidaan järjestää myös esim. olemassa olevien verkkosivujen ylläpidosta ja hallinnasta. Meiltä sujuu erityisesti WordPress -julkaisujärjestelmällä tehtyjen sivujen koulutus mutta pystymme kouluttamaan myös muihin julkaisujärjestelmiin.

Verkkokauppa
Verkkokaupan suunnittelu – mitä pitää huomioida verkkokauppaa perustettaessa? Mikä on yritykselle sopiva verkkokaupparatkaisu.

SOSIAALISEN MEDIAN TYÖKALUT

Sosiaalinen media on tärkeä, ja edullinen, kanava yrityksen markkinointiin ja myyntiin. Koulutuksissamme saat kädestä pitäen oppia ammattimaiseen markkinointiin ja myyntiin eri sosiaalisen median kanavissa.

AIHEITA

Sosiaalisen median perusteet
Miten perustat sosiaalisen median tilit? Miten yhdistät eri sosiaalisen median kanavat? Miten teet mielenkiintoisia päivityksiä? Miten hankit seuraajia?

Sosiaalisen median perusteiden koulutus sopii kaikille, jotka aloittelevat sosiaalisen median käyttöä osana yrityksen myyntiä ja markkinointia.

Somemarkkinointi

>> Lue lisää somemarkkinoinnin koulutuksestamme