fbpx

Koulutus

Järjestämme asiakkaan toiveiden pohjalta yksilöidyt koulutukset erilaisille organisaatioille
Mielenkiintoiset, monipuoliset ja käytännönläheiset koulutukset ja valmennukset!

Ei mitään puisevia monotonisia luentoja, joissa silmäluomet painuvat heti ensimmäisten sanojen jälkeen kiinni ja koko aika on yhtä tuskaa. Meidän kouluttajamme luovat innostavan ja miellyttävän ilmapiirin oppimiselle ja käytännönläheiset koulutuksemme ovat osaamisen kehittämistä parhaimmillaan.

Koulutamme yrityksiä erilaisten verkkopalveluiden ja -työvälineiden käyttöön kuten erilaiset sosiaalisen median kanavat, verkkosivujen päivitys ja sähköisen markkinoinnin välineet. Koulutuksiimme kuuluu myös kattavat ja asiantuntevat markkinoinnin ja myynnin koulutukset.

Ajankohtaista PK-yrityksille

Yritys kasvuun koulutus

Reddo Partners Oy järjestää touko-kesäkuussa 2021 kolme erillistä viiden päivän mittaista tehokoulutusta, joissa pureudutaan yrityksen markkinointiin, someen, digitalisaatioon, rahoitukseen ja asiakaskokemukseen.

Yhteen koulutukseen otetaan mukaan viisi pk-yritystä (1 hlö/yritys), jotka haluavat kehittää liiketoimintaansa tehokkaasti, mutta rennolla otteella.

Koulutukset koostuvat viidestä lähipäivästä, jotka pidetään viitenä peräkkäisenä torstaina (Ke 12.5.poikkeus). Käytössä on myös Facebookiin perustettu suljettu ryhmä, jossa on tarjolla jatkuva kouluttajien tuki, koulutusmateriaalit sekä kommentointi- ja kysymysmahdollisuus.

Koulutus suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä ja heidän tarpeistaan lähtien. Näin saatte koulutuksesta eniten irti!

Sosiaalinen media on muuttanut yritysten markkinointia ja myyntiä. Asiakkaan ostoprosessi alkaa yhä useammin verkossa tuotteita ja palveluita vertailemalla. Koulutamme sinusta some-osaajan!

Verkkosivujen ja verkkokaupan päivitystyökalu, sähköpostimarkkinoinnin työkalu, asiakashallinta, Googlen Analytics- ja Adwords- työkalut. Me autamme sinua pääsemään vauhtiin!