Asiantuntijat

Kokeneet asiantuntijamme apunanne laaja-alaisesti yrityksen kehittämisessä

Reddo Partners Oy on valtakunnallinen mutta ensisijaisesti lappilainen asiantuntijatoimisto, jonka osaamisalueisiin kuuluvat liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin, viestinnän, tapahtumatuotannon, rahoitusratkaisujen sekä laaja-alaisen hankeosaamisen lisäksi digitalisaatio. Kolme ELY-asiantuntijaamme ovat valmiina neuvomaan kaikissa liiketoimintaan liittyvissä haasteissa tehokkaasti ja asiakaslähtöisesti.

Liiketoiminnan kehittämiseen liittyvä osaamisemme on monipuolista ja laajan yhteistyöverkostomme avulla pystymme tarjoamaan apua haastavimpiinkin tilanteisiin. Reddo on kouluttanut ja konsultoinut lukemattoman määrän yritystoimintaa aloittavia tai jo toimivia yrityksiä.

Löydämme ratkaisut isoihin ja pieniin liiketoiminnan haasteisiin. Ota meihin yhteyttä ja kerro miten voimme auttaa.

Olemme aina kiinnostuneita lisäämään asiantuntemusta verkostoomme. Onko sinulla omassa yrityksessäsi asiantuntijaosaamista ja etsit yhteistyökumppaneita? Ota yhteyttä meihin, etsitään yhteinen sävel.

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 717 7815

Jani Siivola on sosiaalisen median ja markkinoinnin asiantuntija, kouluttaja, konsultti ja bisnessparraaja. Hän on ELY-keskusten valtakunnallinen puitesopimusasiantuntija ja sparrannut satoja PK-yrityksiä markkinoinnin ja myynnin kehittämisessä. Hän on kouluttanut yrittäjyyskoulun starttipajan puitesopimuskumppanina aloittavia yrityksiä erityisesti markkinoinnin, hinnoittelun ja sosiaalisen median osalta.

Jani Siivola
Toimitusjohtaja, markkinointiasiantuntija, ely-konsultti, partner

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 820 3535

Lieven De Rycke on erittäin kokenut liiketoiminnan kehittäjä erityisesti kansainvälisessä myynnissä ja asiakaskokemuksen kehittämisessä osana menestyvää yritystoimintaa. Hänellä on yli 16 vuoden kokemus Suomen matkailun viennistä ulkomaille, erityisesti Keski-Eurooppaan.

Lieven De Rycke
Kehitysjohtaja, Partner, ely-konsultti

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 5583663

Jari on digitaalisen liiketoiminnan asiantuntija sekä kokenut valmentaja ja konsultti. Jari on auttanut kymmeniä aloittavia ja alkutaipaleella olevia yrittäjiä ja tehnyt yrittäjyyskoulutuksia sekä Starttiraha lausuntoja. Jarin erityisosaaminen on digitaalisuus niin liiketoiminnassa kuin myynnissä ja markkinoinnissa. Jari on ELY-keskusten Yritysten kehittämispalveluiden asiantuntija ja itsekin yrittäjä, jolla on yli 10 vuoden kokemus.

Jari Kunnari
Asiantuntija
Asiantuntija Sari Puumala

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 5207736

Sari sparraa kasvuhakuisia yrityksiä muotoilemaan itselleen inspiroivan Business Boost Trackin – vaiheistetetun kasvureitin, joka antaa tilaa ja energiaa kestävälle kasvulle. Sarille uudenlaisten tulokulmien ja ratkaisujen oivaltaminen on merkittävä innostumisen lähde. Hän paneutuu tutkijan uteliaisuudella ja kestävyysurheilijan jäntevyydellä asiakkaiden kehittämishaasteisiin ja -mahdollisuuksiin. Sari on asiantuntijana ELY:n kehittämispalveluissa. Vastuualueena Kasvu ja kansainvälistyminen.

Sari Puumala
Asiantuntija

Sähköposti: [email protected]
Puh: 040 220 9892

Viestinnän nyrkki, joka johdattaa hymyillen mutta napakasti ymmärtämään viestintää koko sen laajalla kentällä. Viestinnän kehittäminen, strategiat, käytännön toiminta ja tehostetun viestinnän tilanteet ovat Hennalle tuttuja. Hänellä on vankka kokemus Lapin erityisolosuhteista sekä isonkin organisaation viestinnän koordinoinnista. Hennan ammattitaito ja kokemus ovat karttuneet työskentelystä yli vuosikymmenen ajan poliisina ja Lapin poliisilaitoksen viestintäpäällikkönä sekä aiemmin myös toimittajana.

Henna Kelloniemi
Viestinnän asiantuntija, yrittäjä ja oivallusopas