Rahoitusratkaisut

Apuna löytämässä rahoitusratkaisuja yrityksen kehittämiseen

  • Yrityksille ja toimijoille on tarjolla monia erilaisia rahoitusmahdollisuuksia kuten esimerkiksi Ely-keskuksen ja TEKESin tarjoamat hanke- ja tukirahoitukset. Onko sinulla kehittämisidea ja mietit, voisiko sen toteuttamiseen saada myös rahallista tukea?
  • Autamme sinua hakemaan rahoitusta yrityksesi kehittämiseen. Sinun ei enää tarvitse kokea tuskaista rahoitushakemusten täyttämistä tai etsiä rahoituskanavia. Me haastattelemme sinut, laadimme rahoitushakemuksen rungon tai halutessasi koko hankesuunnitelman ja avustamme itse hakemusprosessissa.
  • Meillä on yli 19 vuoden kokemus erilaisten EU-rahoitteisten sekä muiden julkisen rahoituksen hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta.

Kehitä yritystäsi ELY-keskuksen palveluiden avulla

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen palveluiden puitetoimittajana markkinointiin ja asiakkuuksiin liittyvissä kehittämistarpeissa sekä talouden ja tuottavuuden kehittämisessä digitalisaation avulla.
Lue lisää Yrityksen kehittämispalveluista