Tuote- ja palvelukehittäminen

Autamme sinua kehittämään ideasi tuotteeksi tai palveluksi.

  • Tuote- ja palvelukehittäminen pitää yrityksen palvelut ajan tasalla ja tarjoaa kilpailuetua markkinoilla. Useasti kuitenkin juuri tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen ei tunnu löytyvän aikaa tai aloittaminen tuntuu hankalalta.
  • Me autamme yritystäsi uusien tuotteiden ja palveluiden suunnittelussa sekä olemassa olevien kehittämisessä. Meillä on kokemusta mm. uusien matkailutuotteiden innovoinnista.
  • Laajan asiantuntijaverkostomme avulla voimme ohjata sinut tuotteen tai palvelun kehittämisessä alusta loppuun eli ideasta valmiiksi myytäväksi tuotteeksi tai palveluksi.

Kehitä yritystäsi ELY-keskuksen palveluiden avulla

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen palveluiden puitetoimittajana markkinointiin ja asiakkuuksiin liittyvissä kehittämistarpeissa sekä talouden ja tuottavuuden kehittämisessä digitalisaation avulla.
Lue lisää Yrityksen kehittämispalveluista