ILOISTEN IHMISTEN TOIMISTO!

Me olemme Reddo!

Reddo on kehittävästi erilainen asiantuntijatoimisto. Teemme työtä suurella sydämellä, jokaista asiakasta arvostaen ja asiakkaan yrityksestä innostuen.

Reddo on juuriltaan mainostoimisto, joka aloitti vuonna 2008. Vuosien saatossa yrityksen osaaminen on laajentunut ja monipuolistunut kattamaan laajasti liiketoiminnan eri osa-alueet, mutta painottuen erityisesti tuotekehitykseen, markkinointiin, digitalisaatioon ja kasvuun. Reddo on kotoisin Rovaniemeltä, mutta toimii jouhevasti koko Suomen alueella ja kansainvälisestikin. Oman vivahteensa Reddon toimintaan tuo belgialainen Lieven, joka on yrityksen toinen omistaja; kehittämistä viidellä kielellä!

Missio

Reddon toiminnan tarkoitus on auttaa asiakkaita menestymään: lisätä osaamista, tehostaa toimintaa päätöksenteossa, vähentää riskejä ja tarjota konkreettisia vinkkejä sekä neuvoja liiketoiminnan kehittämiseksi. Reddossa emme ota itseämme niin vakavasti, mutta asiakkaan kylläkin!

Visio

Reddo Partners on tunnettu kotimaassa ja ulkomailla kovasta osaamisestaan. Reddolla on monipuolinen ja laaja asiantuntijaverkosto joka innostaa, innostuu ja innovoi.

computer-768608_1280
customer

Asiakaslupaus

Reddo auttaa nopeasti, tehokkaasti ja ammattitaitoisesti yritystäsi kehittymään markkinoinnin, kasvun sekä digitalisaation asiantuntijapalveluiden avulla. Puhumme ja viestimme selkeästi kehittämiseen liittyvistä asioista suurella sydämellä. Kehitämme asiakkaidemme toimintaa kuin omaamme.

Kilpailuetu

Monipuolinen ja pitkä kokemus eri liiketoiminnan osa-alueista sekä tehokkuus ja joustavuus työskentelytavoissa ovat kilpailuetumme. Käytämme monipuolisesti digitaalisia kanavia ja välineitä. Lisäksi laitamme luovuutemme peliin tuotekehityksessä. Emme tunne toimialarajoja ja toimintamme ulottuu myös Suomen rajojen ulkopuolelle. Takaamme laadun kaikessa mitä teemme; sparrauksesta konsultointiin ja koulutuksesta valmennuksiin.

kilpailuetu2