Palvelut

Reddo Partners tarjoaa palvelut kaikkeen liiketoiminnan kehittämiseen markkinoinnista ja koulutuksista kansainvälistymiseen ja konsultointiin.

Tarjoamme palvelut niin aloittavan kuin jo pidempään toimineen yrityksen tarpeisiin kokonaisvaltaisesti graafisesta suunnittelusta pitkän tähtäimen liiketoimintasuunnitelmiin. Pääsääntöisesti asiakkaitamme ovat pk-yritykset, mutta mukaan tervetulleita ovat myös yhdistykset, kunnan yksiköt ja koulut.

Palvelut koostuvat rahoitusratkaisujen mahdollistamista tuetuista palveluista kuten Ely-konsultoinneista sekä innovaatiosetelistä, palvelukonseptoinnista, myynti- ja markkinointistrategioiden suunnittelusta, tuotteistamisesta ja hakukoneoptimoinnista.

Tarjoamme laajat koulutuskokonaisuudet kaikkeen liiketoimintaan liittyen myyntikoulutuksesta ja sähköisestä markkinoinnista aina jälkimarkkinointikoulutuksiin. Käytössämme on alan laadukkaimmat työkalut asiakkaan hakukoneoptimoinnin tuottamiseen nykyaikaisen markkinoinnin tarpeisiin.

Tuotamme sisältöä asiakkaan markkinointia varten niin painettuun materiaaliin kuin sähköisiin mainoksiin ja verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Teemme myös sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointia asiakkaan puolesta.

Omaamme laajan kokemuksen sekä ymmärryksen eri toimialojen yrityksistä, siitä löydät lisää tietoa tutustumalla referensseihimme.

Toteutetaan sinunkin yrityksellesi harppaus nykyaikaiseen markkinointiin, tehokkaaseen myyntiin tai otetaan askel kansainvälisille markkinoille.