Palvelut

- Reddolta saat asiantuntijan avuksi kaikkeen liiketoimintasi kehittämiseen-

Reddo Partners tarjoaa palvelut kaikkeen liiketoiminnan kehittämiseen markkinoinnista ja koulutuksista kansainvälistymiseen ja konsultointiin.

Tarjoamme palvelut niin aloittavan yrityksen kuin jo pidempään toimineen yrityksen tarpeisiin kokonaisvaltaisesti graafisesta suunnittelusta pitkän tähtäimen liiketoimintasuunnitelmiin. Pääsääntöisesti asiakkaitamme ovat pk-yritykset, mutta mukaan tervetulleita ovat myös yhdistykset, kunnan yksiköt ja koulut.

Palvelut koostuvat rahoitusratkaisujen mahdollistamista tuetuista palveluista kuten Ely-konsultoinneista sekä innovaatiosetelistä, palvelukonseptoinnista, myynti- ja markkinointistrategioiden suunnittelusta, tuotteistamisesta ja hakukoneoptimoinnista.

Tarjoamme laajat koulutuskokonaisuudet kaikkeen liiketoimintaan liittyen myyntikoulutuksesta jälkimarkkinointikoulutuksiin. Lisäksi tarjoamme koulutukset sähköiseen markkinointiin ja hakukoneoptimointiin sekä käytössämme on alan laadukkaimmat työkalut asiakkaan hakukoneoptimoinnin tuottamiseen nykyaikaisen markkinoinnin tarpeisiin.

Tuotamme sisältöä asiakkaan markkinointia varten niin painettuun materiaaliin kuin sähköisiin mainoksiin ja verkkosivuille sekä sosiaaliseen mediaan. Teemme myös sosiaalisen median sisällöntuotantoa ja markkinointia asiakkaan puolesta.

Omaamme laajan kokemuksen sekä ymmärryksen eri toimialojen yrityksistä, tutustu referensseihimme.

Toteutetaan sinunkin yrityksellesi harppaus nykyaikaiseen markkinointiin, tehokkaaseen myyntiin tai otetaan askel kansainvälisille markkinoille.

Markkinoinnin kehittäminen on helppoa, oivaltavaa ja vaivatonta oikean asiantuntijan avulla!

Tuote- ja palvelukehitys pitää yrityksen palvelut ajan tasalla ja tarjoaa kilpailuetua markkinoilla.

Me autamme sinua pääsemään jyvälle digitalisaation tuomista mahdollisuuksista, selkokielellä!

Miten kehitän kansainvälistä markkinointia ja kohdistan myynnin oikealle kohdeyleisölle?

Hyvä asiakaskokemus tarjoaa kilpailuetua yritykselle ja auttaa erottumaan hyvät yritykset huonoista.

Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut tai kaipaavatko nykyiset sivusi päivitystä? Oletko suunnitellut verkkokaupan perustamista?

Me autamme sinua, kysy lisää!

Onko sinulla kehittämisidea ja mietit, voisiko sen toteuttamiseen saada myös rahallista tukea?

Mielenkiintoiset, monipuoliset ja käytännönläheiset koulutukset ja valmennukset yrityksille.

Me koulutamme sinut ja työntekijäsi markkinoinnin, myynnin tai verkkopalveluiden käyttöön.

Teemme sisällön suunnittelua ja tuotamme sisältöä erilaisiin verkkosivuille, verkkokauppoihin sekä sosiaalisen median palveluihin.