Digitalisaation kehittäminen

Liiketoiminnan sähköistäminen vapauttaa aikaasi rutiinitöistä

  • Onnistunut digitalisaatio vapauttaa aikaa ja resursseja rutiinitöistä yritystoiminnan kehittämiseen. Tehokkuuden ja tuottavuuden lisääminen ei useasti vaadi suuria investointeja tai vuosien suunnittelua, ja me tiedämme, millä keinoin saat yrityksesi tuottavuuden ja kannattavuuden paremmaksi digin avulla.
  • Digitalisaatio mahdollistaa yrityksesi liiketoiminnan paremman hallinnan oli kyse sitten resurssien hallinnasta, myynnistä tai markkinoinnista. Esimerkiksi asiakashallinta mahdollistaa mm. joustavan jälleenmyynnin asiakkaalle ja nostaa asiakaspalvelusi aivan uusiin ulottuvuuksiin.
  • Toiminnanohjausjärjestelmän avulla hallinnoit yrityksesi koko liiketoiminnan eri osa-alueet tehokkaasti kuten esimerkiksi varastohallinnan, tuotantokustannukset, henkilöstön tai laitteiden resursoinnin, myynnin ja markkinoinnin sekä laskutuksen ja kirjanpidon. Sähköisen taloushallinnon käyttöönotto puolestaan poistaa sinulta kuittirumban ja huolen unohtuneista laskuista. Pystyt myös seuraamaan yrityksesi taloutta lähes reaaliajassa.
  • Toimivat, nykyaikaiset verkkosivut auttavat myös yritystoiminnassa, sillä asiakkaat kaipaavat yhä enemmän sähköistä palvelua. Verkkosivujen kautta voit myös seurata asiakkaiden käyttäytymistä ja ohjata heitä tuotteidesi ja palveluidesi pariin, ja verkkokaupan avulla tavoitat uusia asiakkaita myös kivijalkamyymäläsi ulkopuolelta.

Kehitä yritystäsi ELY-keskuksen palveluiden avulla

  • Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.
  • Me Reddolla toimimme ELY-keskuksen palveluiden puitetoimittajana markkinointiin ja asiakkuuksiin liittyvissä kehittämistarpeissa sekä talouden ja tuottavuuden kehittämisessä digitalisaation avulla.
Lue lisää Yrityksen kehittämispalveluista