Sähköinen markkinointi

Tutustu yksittäisiin palveluihimme

”Brilletin nettisivujen rakentaminen ja sivujen hakukoneoptimointi sujui todella mainiosti. Asiat on hoidettu muutamalla etäpalaverilla, mitkä ei vieneet turhaa aikaa. Prosessi oli meille todella helppo, kun Reddon ammattilaiset hoiti Brilletin verkkonäkyvyyden kuntoon ja me saimme keskittyä asiakkaiden palvelemiseen livenä. Kun vielä hakukoneoptimointiin on lisätty Google-mainonta pienellä budjetilla, on Brilletin näkyvyyttä Googlessa saatu parannettua merkittävästi. Suosittelen Reddon mutkattomia ja asiantuntevia palveluita.”

    Pasi Hiukka, Brillet

... tai valitse sähköisen markkinoinnin palvelukokonaisuus

Sähköinen markkinointi yleistyy koko ajan ja yksi suurimmista sähköisen markkinoinnin kanavista somen lisäksi ovat hakukoneet.

Orgaanisissa hakutuloksissa hyvin sijoittuminen on suurilta osin onnistuneen hakukoneoptimoinnin tulosta, kun taas hakukoneissa mainoksissa näkyminen konversion mukaan on hakukonemainontaa. Riittääkö yrityksellesi hyvin toteutettu hakukoneoptimointi vai onko maksullinen mainonta hakukoneissa tarpeen?

Tämän kaiken ja paljon muuta opit kun valitset laajan sähköisen markkinoinnin paketin. Alta näet mitä kaikkea paketti sisältää.

Asiantuntijasi

Marianne Kupari
[email protected]
Puh. 044 237 3227

Tietoa palvelusta

Näin palvelukokonaisuus etenee:

aakaavio vaalea pitkä

1. Tilaus ja yhteydenotto

aakaavio tumma lyhyt

2. Aloituspalaveri

aakaavio vaalea lyhyt

3. Hakukonelöydettävyys – Miten sijoitut hakukoneissa suhteessa kilpailijoihisi ja ketkä ovat suurimmat kilpailijasi hakutuloksissa

aakaavio tumma lyhyt

4. Hakukoneanalyysi – Onko sivustosi sisällöt, tekniikka ja linkit hakukoneiden löydettävissä

aakaavio vaalea lyhyt

5. Avainsanatutkimus – Mihin avainsanoihin sisältösi tulisi vastata

aakaavio tumma pitkä

6. Hakukoneoptimointi-koulutus, 7tuntia.

aakaavio vaalea pitkä oikea

7. Hakukonemainonta-koulutus, 7 tuntia.

aakaavio tumma pitkä

8. Somemarkkinointi-koulutus, 7 tuntia.

aakaavio pitkä

Onnea matkaan! Tiedät nyt riittävästi hakukoneoptimoinnista ja mainonnasta sekä sinulla on valmiudet ja materiaalit sen toteuttamiseen itsenäisesti.