Verkkosivujen päivityskoulutus

Onko yritykselläsi verkkosivut, joiden sisältöä voisit päivittää itse, mutta päivittäminen tuntuu hankalalta tai et enää edes muista miten sivuja päivitetään? Eipä hätää, Reddo auttaa! Tilaa meiltä verkossa toteutettava verkkosivujen päivityksen koulutus juuri sinun sivuillesi. 

Koulutuksemme sopii erityisen hyvin WordPress -julkaisujärjestelmällä tehtyjen verkkosivujen omistajille mutta voimme kouluttaa myös muilla julkaisujärjestelmillä tehtyjen sivujen päivittämiseen.

verkkosivut- ja kaupat

Kahden tunnin verkkotapaaminen

  • Käymme läpi verkkosivut
  • Tarkistamme sivujen teknisen ajantasaisuuden ja annamme ohjeet muutoksiin tarvittaessa
  • Opettelemme esim. tekstien muokkaamisen, kuvien lisäämisen ja uusien sivujen tekemisen ns. kädestä pitäen

Koulutukseen voi osallistua 1-2 saman yrityksen edustajaa.

Tilaa koulutus Mariannelta [email protected] / 044 237 3227

Hinta 200€ (+alv. 24%)

Huom. Hinta ei koske verkkokauppoja

Verkkosivujen toteutus

  • Suunnittelemme ja toteutamme yrityksen tarpeisiin sopivat verkkosivut. Puuttuuko yritykseltäsi verkkosivut tai kaipaavatko nykyiset sivusi päivitystä? Me toteutamme yrityksellesi verkkosivut, jotka antavat asiakkaalle hyvän ja luotettavan ensivaikutelman.
  • Kotisivut ovat tärkeä myynti-, markkinointi- ja tiedotuskanava. Toimivat ja nykyaikaiset verkkosivut mahdollistavat yrityksesi sekä sen tuotteiden ja palveluiden esittelyn niiden arvoisella tavalla.
  • Autamme sinua tarvittaessa myös palveluntarjoajan valinnassa. Me myös kerromme sinulle miten voit jatkossa itse päivittää uusia verkkosivujasi.
  • Yleisimmin toteutamme verkkosivut WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka on tällä hetkellä maailman käytetyin verkkosivujen ja verkkokauppojen julkaisujärjestelmä.

Graafisen suunnittelun palvelut

Toteutamme verkkosivut aina yrityksen graafisen ilmeen mukaan, mutta mikäli sellaista ei ole tai se on puutteellinen, autamme myös siinä! Tarjoamme nimittäin graafisen suunnittelun palveluita, ja esimerkiksi verkkosivujen grafiikat, logot ja muut graafiset elementit onnistuvat meiltä.

Photoshop-kuvakaappaus-reddo